26 Okt 2010

Bagaimana Cara Nak Buat Smokey Eyes dlm 5 min


Bila tengok je model semuanya nampak cantik tapi macam mana yek diorang buat wmokey eyes tu. Jawapanya mudah jer cuba stream video diatas untuk tip bagaimana anda bole membuat smokey eyes harap anda akan suka dan kelihatan glam gitu.


Sila Kongsi Entri Ini Dengan Rakan Anda!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ikuti Perkembangan

Dapatkan informasi terkini untuk tawaran serta tips wanita di Busana Shafika. Masukan alamat email anda di bawah:

Email anda:

Delivered by FeedBurner

Kami benci spammer's, kami tidak akan menjual atau mengunakan email anda untuk tujuan yang tidak baik!!